Jocuri remi online

Este greu sa definim jocul remi, acesta apartine familiei jocurilor de carti, scopul este formarea tertelor si suitelor. Este un joc care se bazeaza foarte mult pe indemanare, de aceea cunoasterea regurilor de baza este importanta.

Fiecare joc de remi online urmeaza un anumit model doar anumite reguli se schimba. Cel mai raspandit tip este Remi Gin. Remi se joaca peste tot in lume, atrage in joc persoane cu varste diferite.

Conform statisticilor ocupa locul 3 in topul celor mai raspandite si indragite jocuri.

Joaca acum Remi Online accesand bannerul de mai jos!

De retinut! Pe RemiRoyal poti juca remi pe bani reali sau virtuali!

Originea exacta a jocului nu se cunoaste , sunt cateva teorii despre istoria jocului, depinde de fiecare pe care teorie o adopta.
In secolul XVIII exista un joc in China numit Mahjong care avea reguli asemanatoare cu cele ale jocului remi. In europa au aparut variatii ale acestui joc si conform unora remi s-ar fi dezvoltat din acest joc. Altii sustin ca remi s-ar fi dezvoltat din jocul spaniol „Conquian” , atunci cand imigrantii spanioli ar fi introdus jocul in America.

Varianta cea mai populara, Gin remi a fost inventat in secolul XX. In New York. Cel care a inventat jocul a numit-o dupa bautura preferata. Jocul a devenit foarte popular in anii ’30 in randul actorilor de la Hollywood.

Recent remi online a devenit foarte popular datorita faptului ca se pot juca online multe variatii ale jocului . Este confortabil sa joci remi de  acasa cu orice adversar din lume, sa ai posibilitatea sa joci pe bani reali sau virtuali. Cei incepatori au la indemana numeroase surse de informare despre reguli de joc, recomandari sfaturi si trucuri.

Remi este un joc distractiv cu reguli usor de invatat dar totusi necesita strategii de joc si experienta pentru a deveni un castigator.
Nu uitati regula de baza a jocului: trebuie sa scapati de toate cartile pe care le aveti in mana.

Vizitati paginile siteului nostru si aflati care sunt principalele si recomandarile noastre pentru a deveni un jucator profesionist!